0611120450 info@ronvaart.nl
Selecteer een pagina

Vaartocht Zeeland

Wilt u even luxe ontspannen? Dat kan bij ons van Ronvaart. Een dag ondergedompeld worden in luxe is voor velen een droom. Stelt u voor dat u binnenkort met vrienden of familie heerlijk ligt te dobberen op een luxe jacht in Zeeland. Klinkt dat niet als een droom? Als u dit wel voor u ziet, heeft u geluk. Als u snel contact met ons op neemt, kunt u dit binnenkort al meemaken. Tijdens deze heerlijke  boottocht in Zeeland  kunt u echt even tot rust komen en genieten van de luxe om u heen. Wacht dus niet langer en plan samen met maximaal 10 mensen deze heerlijke luxe rondvaart en voel u echt even een VIP.

Stap aan boord voor een dag om nooit te vergeten

Vanaf het moment dat u bij ons op de boot stapt bent u onderdeel van een geweldige ervaring. Alles is voorbereid en u hoeft enkel nog chique op de boot aanwezig te zijn. Er zijn verschillende plekken waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht en de mooie golven. De rondvaart duurt de hele dag van 10:00 tot 19:00. Bij ons aan boord wordt u voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Wat u voor lunch neemt, kunt u zelf kiezen. De lunch kan uit simpele broodjes bestaan, maar u kunt ook voor een luxe lunch als sushi, kreeft of bijvoorbeeld kaviaar kiezen. U kiest wij leveren. Wij zullen er alles aan doen om de dag voor u en uw gezelschap onvergetelijk te maken. Echt even leven in alle luxe is iets wat u niet snel vergeten zal. Samen met de hele bemanning staan wij gedurende de luxe vaartocht door Zeeland altijd voor u klaar. Wij doen er alles aan om de dag geweldig te maken! 

 

Komt u genieten van een vaartocht in Zeeland?

Bent u even toe aan een korte vakantie op het water? Dan heeft u geluk. Bij ons kunt u een heerlijke vaartocht door Zeeland boeken in een luxe jacht. Er zijn verschillende routes mogelijk die wij met de jacht af kunnen leggen. Heeft u speciale wensen bespreek deze dan zeker met ons. Wij kunnen samen kijken wat er allemaal mogelijk is en dat is veel. Wij vinden het vooral belangrijk dat u een heerlijke dag beleeft en dat deze voldoet aan al uw wensen. Daarom denken wij graag met u mee en helpen wij waar mogelijk. Heeft u vragen, neem dan vooral contact met ons op. En wie weet vaart u samen met uw vrienden of familie rond op het heerlijke water van Zeeland in een luxe jacht. Zo voelt u zich echt even een VIP en dat verdient iedereen zo nu en dan.

Vaartocht Zeeland